LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie. Het superieure na-diefstalsysteem VLUx-VP is verkrijgbaar on-line en bij uw dealer. De abonnementskosten zijn met EUR 126,- per jaar met afstand de laagste in de markt.

LoJack Benelux is sinds 2010 de exclusieve licensee van de LoJack technologie voor Nederland, België en Luxemburg. De LoJack technologie wordt ontwikkeld door LoJack Corporation, een Amerikaanse beursgenoteerde firma die reeds sinds 1986 na-diefstalsystemen op de markt brengt. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 300.000 voertuigen en objecten na diefstal veiliggesteld. In Europa werkt LoJack Benelux nauw samen met licensees in andere Europese landen, waarvan de samenwerking het meest intensief is met de Italiaanse collega LoJack Italia. In Nederland kan LoJack Benelux dankzij de unieke publiek-private samenwerking met de Landelijke Eenheid van de politie bogen op een terugvind percentage van ruim 85%*1.

LoJack Benelux levert haar vlaggenschip product, de VLUx in twee varianten: een stand-alone versie (VLUx-SP, self powered) met geïntegreerde accu met een levensduur van 5 jaar, en een versie die op de auto-accu gekoppeld is (VLUx-VP, vehicle powered). Beide producten zijn speciaal voor toepassing in automotive omgeving ontwikkeld: beschermingsfactor IP66 tegen stof en water, klein, eenvoudig te verbergen en een ultra-laag stroom verbruik van 0.00027 milli-ampere*2. Vier grote voordelen van het LoJack VLUx na-diefstalsysteem ten opzichte van andere verkrijgbare systemen (GSM/GPS/VVS/track&trace) zijn:
• LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
• LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
• LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS jammers worden gestoord.

De producten van LoJack Benelux kunnen op vier manieren worden aangeschaft:
• Via samenwerkende verzekeringsmaatschappijen, assuradeuren en tussenpersonen door de eindklant op deze website;
• Rechtstreeks door de eindklant op deze website;
• Rechtstreeks door de eindklant bij een gecertificeerde LoJack Direct dealer;
• Door leasemaatschappijen en andere grote klanten op volume basis rechtstreeks bij LoJack Benelux.
De installatie geschiedt door onze landelijke installatie partner BIP (Benelux Installation Professionals BV) of samen met de LoJack Direct dealer. Ook in België en Luxemburg wordt de installatie door Benelux Installation Professionals verzorgd.

In geval van diefstal kan de eindklant of risicodrager 24/7 contact opnemen met de LoJack meldkamer, waarna direct gestart wordt met het recovery proces. Hiervoor werkt LoJack Benelux samen met de landelijke/lokale politie voor het veiligstellen en Advies Bureau Schade voor procesbegeleiding.

Sinds begin 2014 wordt de directie van LoJack Benelux gevoerd door Ton Verver. Dhr. Verver heeft een lange staat van dienst in de particuliere beveiligingssector. De raad van commissarissen wordt voorgezeten door Guus Wesselink (voorheen directeur Meld Misdaad Anoniem) en bestaat verder uit Maurizio Iperti (vice-president LoJack Europe) en Leon Peperkamp (voorheen directeur Advies Bureau Schade).

Bent u al, of juist nog niet, overtuigd van de kracht van LoJack? Neem dan contact met ons op om te kijken wat LoJack voor u kan betekenen. Of bekijk onderstaande presentatie*3 voor meer informatie.


*1: 88% terugvindpercentage per 15-09-2014. In de nieuwsbrief editie nazomer 2014 is meer informatie opgenomen.
*2: 0.00027ma stroomverbruik in rust-toestand. Neem contact op voor exacte specificaties.
*3: Deze presentatie is afkomstig van LoJack Noord-Amerika. Sommige specificaties kunnen afwijken in de Benelux.

Wist u dat?

LoJack Benelux is niet alleen in Nederland marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen, maar neemt ook deel in het grootste Europese samenwerkingsverband (European Tracking Network Association) en de grootste internationale samenwerking (LoJack Global Technology Advisory Council).