Beveiliging van uw voertuig

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in voertuigen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politie en internationale associatie. Het superieure na-diefstalsysteem VLUx-SP/VP is online verkrijgbaar en bij uw dealer. De abonnementskosten zijn met EUR 126,- excl. BTW per jaar met afstand de laagste in de markt.

Eist uw verzekeringsmaatschappij een effectief na-diefstalsysteem? Kies dan voor het LoJack VLUx-SP/VP na-diefstalsysteem voor voertuigen. Dit systeem wordt landelijk op locatie of bij uw dealer in uw voertuig geïnstalleerd. Na de installatie ontvangt u een LoJack certificaat van inbouw dat u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen, als bewijs dat u aan de eisen van uw verzekeringspolis voldoet. Gedurende de looptijd is een abonnement op het LoJack na-diefstalsysteem vereist, de kosten hiervan bedragen EUR 10,50 excl. BTW per maand. Voor veel verzekeringsmaatschappijen zijn speciale aanbiedingen beschikbaar, waarbij de installatie, het LoJack systeem en enkele jaren abonnement zijn inbegrepen.

Regelmatig wordt het LoJack VLUx-SP/VP gekozen als alternatief van een VbV-SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem. De redenen hier voor zijn:
• LoJack is goedkoper in aanschaf, installatie en abonnementskosten;
• LoJack beschermt de privacy van haar eindklanten, alleen in geval van diefstal kan de locatie van een object worden bepaald;
• LoJack systemen kunnen niet door GSM/GPS-jammers worden gestoord.

Heeft u vragen over het LoJack na-diefstalsysteem voor uw voertuig of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice. Of kijk naar uw verzekeringsaanbieding of plaats direct uw bestelling en u wordt binnen twee werkdagen gebeld om een afspraak te maken voor de installatie.

Het LoJack na-diefstalsysteem wordt in alle typen voertuig ingebouwd: van exclusieve Ferrari's tot Volkswagen Polo's tot zelfbouwvoertuigen.