LoJack Benelux neemt deel in twee internationale samenwerkingsverbanden: ten eerste als licensee van LoJack Corporation en ten tweede als deelnemer in ETNA.

ETNA, European Tracking Network Assocation, is een associatie van Europese LoJack licensees die grensoverschrijdende dienstverlening bieden door het traceren, veiligstellen, begeleiden en repatriëren van gestolen voertuigen. Deelnemende bedrijven in dit samenwerkingsverband zijn LoJack Benelux, LoJack Italia Srl (Italië), LoJack España S.L. (Spanje), LoJack S.A. (Polen), Tracker Network UK Ltd (Verenigd Koninkrijk) en Traqueur S.A (Frankrijk)*1. Het doel van de associatie is om door gecoördineerde procedures de effectiefheid en snelheid van grensoverschrijdende acties te bevorderen. De dienstverlening wordt uitgevoerd voor zowel de eigen LoJack producten als de producten/diensten van derde partijen.

LoJack Benelux is de exclusieve licensee van LoJack technologie in de Benelux. In meer dan 30 landen*1 is een LoJack licensee aanwezig en deze voeren gezamenlijk overleg in de LoJack Global Technology Advisory Council over ontwikkelingen in de markt. Zo profiteren alle aangesloten landen van alle kennis die internationaal wordt opgedaan.

Op de website van LoJack Corporation is de complete lijst met deelnemende landen in te zien.


*1: Actuele opgave per 01-07-2016. Internationale dekking, licensees en opsporingscapaciteit zijn onder voorbehoud van opgave en wijzigingen.