Beveiliging van uw vaartuig

Als een boot of sloep eenmaal verdwenen is, is de kans dat u deze nog terugziet klein. Dit komt onder meer doordat het registratiesysteem voor vaartuigen veel minder universeel is dan bijvoorbeeld voertuigen (VIN, kenteken). Zeker voor kleiner boten, zoals een sloep in de grachten, geldt dat deze vaak slechts met een ketting worden vastgezet. Neem geen risico en bescherm uw boot met het meest effectieve na-diefstalsysteem voor vaartuigen: de LoJack VLUx-SP.

De LoJack VLU7-SP werkt 5 jaar autonoom op eigen accu, en kan daardoor vrijwel overal in de boot worden weggewerkt: in de banken tot achter een schot. Omdat het systeem autonoom werkt, hoeft het ook niet ingeschakeld/uitgeschakeld te worden of door de gebruiker te worden getest. Het systeem is 24/7 paraat gedurende de levensduur van de batterij (5 jaar).

Heeft u vragen over het LoJack na-diefstalsysteem voor uw vaartuig of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice. Of plaats direct uw bestelling en u wordt binnen twee werkdagen gebeld om een afspraak te maken voor de installatie.

Beveilig uw boot zonder rompslomp.