3 manieren om het LoJack system aan te schaffen

U kunt een LoJack systeem inclusief installatie op onderstaande drie manieren aanschaffen.

1Met veel verzekerings­maatschappijen en assu­radeuren zijn speciale aanbiedingen opgesteld. Kies hieronder het logo van uw maatschappij om de speciale aanbieding te openen. De installatie vindt landelijk op locatie door een medewerker van het LoJack installatieteam plaats.

Kies uw verzekeringsmaatschappij, assuradeur of uw assurrantie­tussenpersoon, en selecteer Doorgaan.

2Bij een aantal geselecteerde LoJack Direct dealers kunt u het LoJack systeem direct bestellen. Het systeem wordt bij de dealer ingebouwd samen met een werkplaats­medewerker. De prijs van het systeem wordt door de dealer vastgesteld.

Heeft u uw LoJack systeem reeds aangeschaft bij een van onderstaande dealers? Dan kunt u uw abonnement activeren door dit formulier in te vullen.

3Werkt uw verzekeringsmaatschappij, assuradeur of tussenpersoon nog niet met ons samen of wilt u het systeem?

Voor verzekeraars die het LoJack systeem stand-alone accepteren, wordt voor slechts EUR 314,- exclusief BTW (EUR 379,94 inclusief BTW) het systeem door het installatieteam van LoJack Benelux landelijk op locatie geleverd en ingebouwd (overdekte locatie vereist)! De bijbehorende abonnementskosten bedragen EUR 126,- exclusief BTW (EUR 152,46 inclusief BTW) per jaar. U kunt deze bestelling plaatsen door dit formulier in te vullen.

Voor verzekeraars die het LoJack systeem alleen accepteren in combinatie met een SCM/VbV/Kiwa gecertificeerd TT04 systeem, heeft LoJack een voordelige combinatie aanbieding voor EUR 1114,- exclusief BTW inclusief drie jaar abonnement. Lees meer over deze aanbieding op de informatiepagina.

Heeft u vragen wat voor u de juiste keuze is? Neem dan contact op met de klantenservice.